Om os

FORHANDLING AF HAVE/PARK MASKINER – NYE/BRUGTE – RING OG FORHØR


VI TILBYDER OGSÅ SERVICE AF DIN PLÆNEKLIPPER, HAVETRAKTOR ELLER HAVE/PARK MASKINE SAMT SALG AF RESERVEDELE TIL DISSE.

KIG FORBI PÅ ØRDERUP KIRKEVEJ 33, TOFTLUND vi har en lille butik med udstilling af maskiner fra STIGA og CUB CADET – har vi ikke det du står og mangler, vil vi forsøge at skaffe det.

DK-Udlejning er en mindre, men alsidig udlejningsvirksomhed som fra årsskiftet 2010/2011 udviddede med salg af have/park maskiner samt service af have/park maskiner og salg af reservedele til disse. De fleste reservedele kan vi få hjem fra dag til dag.

Virksomheden er beliggende i Toftlund. Vi kan også tilbyde at lave deres belægning – vi har samarbejde med en brolægger og laver også græsplæner/grønne områder til fornuftige priser. Ring og forhør – vi kommer gerne og giver et tilbud på dit projekt.

Med flere års erfaring kombineret med de nyeste maskiner, kan vi tilbyde vores kunder, private såvel som erhverv, en optimal løsning når der skal lejes maskiner til det fleste formål.
DK-Udlejning er en mindre virksomhed uden stor administration. Dette kommer vores kunder tilgode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.
Vi stiller gerne vores ekspertise til Deres rådighed, så De får den rigtige løsning, og giver Dem naturligvis en grundig instruktion i brug af maskinerne.

Alle maskiner udlejes på kort såvel som langtidskontrakter.