Om os

DK-Udlejning

DK-Udlejning er en mindre, men alsidig udlejningsvirksomhed som fra årsskiftet 2010/2011 udvidede med salg af have/park maskiner samt service af have/park maskiner og salg af reservedele til disse. De fleste reservedele kan vi få hjem indenfor få dage.

I foråret 2021 byggede vi til, så vi i dag har butik med diverse have/park maskiner til salg – kig gerne ind og se vores udvalg indenfor plæneklippere, havetraktorer, robotter, motorsave, hækkeklippere mm. Kort sagt alt hvad du har brug for i haven eller i forbindelse med grønne områder.

Virksomheden er beliggende i Toftlund.

Med flere års erfaring kombineret med de nyeste maskiner, kan vi tilbyde vores kunder, private såvel som erhverv, en optimal løsning, når der skal lejes maskiner til det fleste formål.

DK-Udlejning er en mindre virksomhed uden stor administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.

Vi stiller gerne vores ekspertise til Deres rådighed, så De får den rigtige løsning, og giver Dem naturligvis en grundig instruktion i brug af maskinerne.

Alle maskiner udlejes på kort såvel som langtidskontrakter.